Lahjatalosta elämyksiä

Asiantuntevaa palvelua

Lahjatalo Ansa Puntalo Ky on toiminut Vammalassa vuodesta 1985. Avara ja valoisa myymälä sijaitsee kaupungin keskustassa pääkadun varrella. Liikkeessämme saat aina henkilökohtaista palvelua ja asiantuntijan opastusta.

Monipuoliset valikoimat laatutuotteita

Lahjatalon monipuolinen tuotevalikoima koostuu yli sadan koti- ja ulkomaisen tavarantoimittajan laadukkaista tuotteista. Tuoteuutuudet löydät usein ensimmäisenä juuri meiltä.

Liikkeessämme on myös lahjalistapalvelu. Valitse lahjakortti, kun haluat varmistua, että lahja on saajalleen mieluinen.

Pentik-shopista klassikkolahjoja

Lahjatalossa on myös Pentik-shop, josta löydät laajat tuotemallistot arkeen ja juhlaan. Nämä tuotteet ovat aina olleet suosituimpien ja arvostetuimpien lahjojen joukossa. Pentik-tuotteita on myyty Lahjatalossa jo vuodesta 1981.

Sisustusvinkkejä pieniin tai suuriin tarpeisiin

Lahjatalo Puntalo on kodinsisustajan ideaverstas. Pieni ja kiva sisustustuote saa ympäristön näyttämään viihtyisämmältä. Meillä on paljon ideoita ja vinkkejä oman kodin sisustuksesta kiinnostuneille.

Taide tekee hyvää -
pistäydy ostostesi lomassa taidegalleriassa

Liikken yhteydessä toimii galleria, jossa on helppo piipahtaa ostosten yhteydessä. Kuukausittain vaihtuva taidenäyttely tarjoaa elämyksiä. Näyttelyyn on vapaa pääsy ja se on avoinna liikkeen aukioloaikoina. Galleria on toiminut vuodesta 2001.

Olet lämpimästi tervetullut hyvän palvelun Lahjataloon!

Ansa Puntalo & Lahjatalon väki

lahjatalo_kuva2Puntalo 5.7.2011, hannu moilanen
Puntalo 5.7.2011, hannu moilanenPuntalo 5.7.2011, hannu moilanen